Aanbieding

| Meer

Heeft u zelf een aanbieding van de dag?

U herkent het misschien wel. Heeft u een keer een mooie aanbieding die u aan het grotere publiek wil presenteren, moet u flink investeren in een dure reclamecampagne.

Gratis plaatsing van uw aanbod
ZelfstandigOndernemen.nl stelt u in samenwerking met Just2day.nl in de gelegenheid om uw aanbod gratis voor een periode van 2 weken prominent te plaatsen in de etalage bij Just2day.nl.

Eenvoudig en snel
Just2day.nl heeft een uniek concept waar ondernemers hun aanbieding voor consumenten kunnen presenteren. Super eenvoudig kunt u zelf uw aanbieding uploaden en krijgt u alle klantgegevens wanneer men gebruik wil maken van uw aanbieding.

Klik door

Tip van ZelfstandigOndernemen.nl - ByMe.nl (drukwerk zelf online samenstellen)


Op byMe.nl verloopt het online samenstellen en bestellen van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, folders, naamborden of een advertentie ontwerp, via overzichtelijke stappen. 

Zelf uw drukwerk ontwerpen
De site biedt een ruime keuzemogelijkheid uit professionele stijlen – van klassiek en fun tot modern – maar ook de mogelijkheid om een eigen ontwerp op de producten toe te passen. Er worden continu nieuwe huisstijlproducten aan het assortiment toegevoegd, die uiteraard ook allemaal van eigen tekst en/of beeldmateriaal kunnen worden voorzien. Aansluitend op de behoefte van de kleinere ondernemer, is bestellen al mogelijk vanaf kleine oplagen. Probeer het eens uit.

Klik door

Compleetstarten.nl


Compleetstarten.nl is een initiatief voor startende en jonge ondernemers. Compleetstarten.nl staat klaar voor ondernemers die een serieus en concreet idee hebben. Compleetstarten.nl wil deze ondernemers financieel een duwtje in de rug geven. Dit doen we in samenwerking met het Economisch Sociaal Instituut , verschillende reclamebureaus en webdesigners en Inzicht Marktonderzoek.

Klik door