Geld lenen

| Meer

Bizz financieringen

Ga naar de homepageKlankbord
Men denkt soms wel (te) eenvoudig om als zelfstandige te starten, maar Zelfstandig Ondernemen is zo gemakkelijk nog niet. Aangezien wij dit 'probleem of gevaar' onderkennen, werkt ZelfstandigOndernemen.nl samen met Bizz financieringen.

"Geld lenen is niet gemakkelijk, laat staan voor een ondernemer!"

Bizz
Onderstaand geven wij Bizz finacieringen graag gelegenheid om iets over de organisatie te vertellen en als het u aanstaat, nodigen wij u graag uit om het reactieformulier in te vullen. Een adviseur van Bizz neemt graag even contact met u op.Doet u alles nog alleen?
Als ondernemer in het MKB moet u alles alleen doen. Vragen over wetswijzigingen, personeelsbeleid, ICT, strategie, enzovoort, u staat er alleen voor. Heeft u behoefte aan een financiële sparringpartner? Iemand met wie u goed kunt brainstormen? iemand die u op zijn tijd een spiegel voorhoudt?

Met uw accountmanager van de bank kan dit niet. Banken zijn per definitie voorzichtig en kijken alleen maar welke risico’s er zijn. Maar kijken ze ook, als een echte ondernemer, naar de kansen die er liggen?

Een boekhouder / accountant kijkt vaak ook alleen maar naar cijfers. Hij verzorgt uw boekhouding en produceert de jaarstukken. Heel nuttig en nodig, maar is dat iemand waarmee je gaat brainstormen over uw zaak?

Parttime mede-ondernemer?
Wat zou u vinden van een soort parttime mede-ondernemer? Een ondernemer met een economische achtergrond die kritisch met u meedenkt. Een financieel consultant, die creatief en financieel advies combineert met Bedrijfseconomisch advies. Die fungeert als klankbord. Een flexibele partner als rechterhand, die op afroep verkrijgbaar is. Waarom huurt u mij niet voor een paar uurtjes per maand in?!

Ik werk als het verlengstuk van u als ondernemer. Als uw klankbord, sparringpartner. Ik denk met u mee. Ik ben de schakel tussen u en bv. banken en accountants. Meedenken, klankbord, kritisch kijken, iemand die aan uw kant staat en niet als tegenpartij. Maar ook iemand die de financiering regelt en misschien zelf ook wel wil financieren.

Ik ben zelf ondernemer en kijkt van nature dus naar kansen en mogelijkheden. Door te brainstormen met andere ondernemers ontstaan weer nieuwe ideeën. Vaak is daar echter geld voor nodig. Met mijn expertise kan ik daarna ook nog aangeven wat wel of niet financieel haalbaar is. En kan het regelen!


 
Reactieformulier 

Naam
Bedrijf
   
Email
Telefoonnummer