ZO-fit

| Meer

De oplossing tussen de AOV en de zorgverzekering: de Zó-fit

Voor kleinere en middelgrote ondernemers, zoals ZZP’ers, Maatschappen en VOF’s, kan ziek zijn aardig in de papieren gaan lopen. Immers: geen werk, betekent ook geen inkomsten. Vaak kan deze groep niet terug vallen op een verzuimver-zekering. En als men al een dure arbeidsongeschikt-heidsverzekering heeft, kent veelal een wachttijd van enkele weken. Daardoor is het voor hen erg belangrijk het verzuim in de hand te houden. Dat kan met Zó-fit.

Zó-fit neemt ondernemers heel wat zorgen uit handen. Wij werken aan een extra snelle terugkeer in het arbeidsproces bij medische klachten. Daarvoor bemiddelen we naar een snelle start van de eerste intake, behandelingen, operaties en therapieën. Van A tot beter. Zo kan er weer snel geld verdiend worden.

Naast een actieve bemiddeling heeft men contracten lopen met behandelaars die speciale programma’s hebben die gericht zijn op een versnelde terugkeer in het arbeidsproces (bv. intensieve fysiotherapie) bij arbeidsgerelateerde aandoeningen .

Zorggarantie
Hoe werkt het? De Zó-fit Assistenten bemiddelen naar een snelle eerste intake, start van de diagnose of eventuele behandelingen, operaties en therapieën in de eerste- en tweedelijnszorg. Denk aan diagnostische- en MRI centra, ziekenhuizen en fysio- en psychotherapeuten. Hierbij biedt ONVZ een zorggarantie: binnen vijf werkdagen moet de eerste intake of behandeling in gang gezet zijn. Klanten hebben altijd de keuze uit meerdere alternatieven.

Zó-fit in het kort
Zó-fit is een bemiddelingsproduct voor ondernemers om bij medische klachten zo snel mogelijk terug te keren in het arbeidsproces. 

Wat doet Zó-fit nog meer?
  • Zó-fit bemiddelt van A tot beter
  • Zó-fit is bij te sluiten op alle producten, dus ook bij Superfit
  • Zó-fit bemiddelt naar eerste- en tweedelijnszorg
  • Wachttijd van twee maanden voor bestaande verzekerden
  • Los te sluiten, dus zonder Basis- en of aanvullende verzekering bij ONVZ
  • Ook digitaal af te sluiten

Voorbeeld uit de dagelijkse praktijk
Een stukadoor is door zijn rug gegaan. Hij is gebaat bij een snelle diagnose èn actie, zoals arbeidsgerelateerde therapie (denk aan ‘goed leren bukken en tillen’) Immers: alles ligt stil en er komt dus geen geld binnen.

Informatie
- Download de brochure Zó-fit
- Zó-fit afsluiten

Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan kunt u de Zó-fit eenvoudig afsluiten via MijnONVZ of door contact op te nemen met ons.
Bent u nog niet verzekerd bij ONVZ? Dan kunt u voor een persoonlijk advies over de Zó-fit en andere verzekeringen contact opnemen met ons of direct een verzekering afsluiten.