Extra korting bij ...

| Meer 

 

Aegon - kent 4 verschillende categoriën binnen haar arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, oplopend in dekking en natuurlijk in prijs. Zij kennen achtereenvolgend de klassificatie
1) Ongevallen
2) Ongevallen en ernstige aandoeningen
3) Ongevallen en ziektes exclusief psychische aandoeningen 
4) Ongevallen en ziektes inclusief psychische aandoeningen. 

Belangrijk
let er vooral op bij Aegon dat alleen de laatste dekking (4) bijvoorbeeld ook burnout etc dekt.

Korting
staffelkorting tot maximaal 10% op nominale premie.
   

 

 

Het T@F - Zelfstandigenplan biedt u een zeer goede dekking tegen een sterk concurrerende prijs. De aanbieders van het Zelfstandigenplan hebben zich ten doel gesteld een van de key-players te worden op de markt van de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Zij doen dit door een zeer goede dekking aan te bieden, vergelijkbaar met de grote jongens zoals de Amersfoortse, Delta Lloyd, Avero etc., tegen een tarief waar niemand op dit moment mee kan concurreren. 

Belangrijk
geen gezondheidsverklaring, dekking tot 65 jaar, zéér lage tarieven voor zzp-ers in de bouw en gratis* 3 maanden voorlopige dekking.

Korting
staffelkorting tot maximaal 25% op nominale premie
 
 Allianz - Deze maatschappij is actief met vier producten waarvan de eerste twee onze goedkeuring niet krijgen. Wij voeren ze dan niet in het pakket. Het zijn de Allianz Ongevallen Plus en de Allianz Compact: de een keert alleen uit als u arbeidsongeschikt raakt tgv een ongeval en de andere beperkt de uitkering tot 5 jaar. Niet doen.

De andere twee verzekeringen kunnen opgenomen worden vooral in vergelijkingen bij topinkomens (tot 200.000 euro).

Belangrijk
noclaim mogelijkheid bij niet gebruiken verzekering.

Korting
staffelkorting tot 10% op de nominale premie
 
 
 

 

Ook (Fortis) ASR heeft budgetvarianten onder de namen Instap of Basis AOV. Hier een verhoogde ondergrens waarop de verzekering pas uitkeert. Qua prijs aantrekkelijk wanneer u bewust dit risico wilt nemen.

De uitgebreide variant van Fortis is een topper op voorwaarden, echter relatief duur. Dit hebben zij opgelost door een noclaim-korting te geven (pas na 3 jaar) waardoor deze verzekering in vergelijkingen toch redelijk vaak naar boven komt.

Belangrijk
noclaim tot 25% op te bouwen in negen jaar.

Korting
staffelkorting tot 10% op de nominale premie
 
 

 

 

Generali, onderdeel van een van Europa's grootste conglomeraten, is op de markt met twee varianten: de Generali Aov (met als criterium passende arbeid) en de Generali Aov extra (met als criterium beroepsarbeidsongeschiktheid).
Binnen deze 2 vormen heeft Generali budgetvarianten gecreeerd. Zo kennen zij de Aov 5 en de Aov 12, vormen die achtereenvolgend 5 of 12 van de in totaal 21 bekende ziektebeelden (WHO) verzekeren. De complete verzekeringen van Generali komen met regelmaat goed naar boven qua prijs, de budgetvarianten zijn veel te duur in verhouding tot de dekking die geboden wordt.

Belangrijk
budgetvarianten aov 5 en 12 in onze opinie te duur

Korting
staffelkorting tot 8% op de nominale premie
 
 

 

 

Avero - Deze maatschappij biedt nagenoeg hetzelfde product als collega-maatschappij Centraal Beheer. Beide maatschappijen kennen alleen het stijgende combi-tarief waardoor ze, vooral wanneer offertes oppervlakkig worden vergeleken, goed scoren op startpremie. Echter het stijgende tarief nekt menig verzekerde: premies worden na verloop van tijd (na het wegvallen van oa starterskorting etc) 3 tot 5 keer zo hoog als de premie in het eerste jaar !!

Belangrijk
let goed op de premie-ontwikkeling, wel goede uitgebreide voorwaarden.

Korting
staffelkorting tot 9% op de nominale premie
 
 

 

 

Nationale Nederland - is een van Nederlands grootste verzekeringsmaatschappijen. En die grootte moet betaald worden. Deze verzekeraar is zelden de goedkoopste, sterker nog in de meeste gevallen de duurste op AOV gebied. Je krijgt wel veel extra's zoals vergoedingen bij adoptie van een kind, overlijden van een zakenpartner enz. Of je nu wilt of niet, je betaalt ervoor. 

Belangrijk
dekking bij de Basis Aov pas vanaf 45%.

Korting
staffelkorting tot 7% op de nominale premie
 
 

 

 

De Amersfoortse - De grootste speler op de Nederlandse markt vooral door een uitgekiende reclamecampagne. Een dure, maar zeer complete jongen. Bij twijfelaars vaak de eerste keus: dan maar meer betalen, maar zeker weten dat alles gedekt is.

In schril contrast staat de dekking van de Budget Aov die ze op de markt brengen. Een stevig prijskaartje voor wellicht de meest kale arbeidsongeschiktheidsverzekering die er te vinden is. Wij zijn geen voorstander van deze vorm en sluiten hem liever niet.

Belangrijk
zeer compleet, stevig geprijsd. Budgetvariant ronduit mager en duur.

Korting
staffelkorting tot 9% op de nominale premie.
 
 Delta Lloyd - Met een reeks vernieuwde producten zijn zij een geduchte concurrent geworden van De Amersfoortse, Fundum etc. Prijstechnisch niet altijd de goedkoopste, qua voorwaarden goed. Zij kennen ook een noclaim-regeling. 

Belangrijk
niets specifieks.

Korting
staffelkorting tot 9% op de nominale premie.
 
 
 

 

De Goudse - arbeidsongeschiktheidsverzekering kent een aantal unieke eigenschappen en is zeer vrouwvriendelijk. In tegenstelling tot de meeste maatschappijen keert de Goudse bij zwangerschap al uit vanaf 1 jaar na ingangsdatum. 
Deze maatschappij zit meestal wel in het rijtje dat wij aangeven als prijstechnisch oké. Nadeel is wel dat fysiek zware beroepen maar tot 55 jaar dekking kunnen krijgen. De budgetvariant, de Goudse Aov Lite dekt 10 ernstige aandoeningen, vergelijkbaar met de Generali Aov 5 of 12. De Goudse Lite is niet een product dat onze voorkeur verdient.

Belangrijk
dekt zware beroepen maar tot 55 jaar, is wél zeer vrouwvriendelijk. Scoort goed bij bureauberoepen.

Korting
staffelkorting tot 9% van de nominale premie.
 
 

 

 

Klaverblad - Deze maatschappij werkt bij voorkeur met het criterium passende arbeid. Verwerkt in tegenstelling tot veel andere maatschappijen een premieopslag in uw premie bij veel zakelijke kilometers. Deze verzekeraar kent net als onze Topper, het Zelfstandigenplan, geen korting op uw uitkering wanneer u bij gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid toch in staat bent om (neven)inkomsten te genereren. 

Belangrijk
E
en prettige maatschappij, goed de specifieke beroepsvoorwaarden lezen

Korting
staffelkorting tot 12% van de nominale premie.
 
 

 

 

Reaal - De vernieuwde producten met de aangepaste premies en de overname van Axa geven hebben deze maatschappij weer het elan gegeven dat ze verdienen. Scherpe tarieven voor niet rokers.
 
Belangrijk
Complete maatschappij met redelijke tarieven.

Korting
staffelkorting tot 9% van de nominale premie.
 
 
 

 

 

 

Movir - Dit is een van de oudste maatschappijen op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Een maatschappij met zeer goede voorwaarden voor doktoren, advocaten, it-specialisten enz. Jammergenoeg kent deze maatschappij alleen het stijgende combitarief waardoor premies in de latere jaren toch wel duur uitvallen zelfs voor de voornoemde beroepsgroepen.

Belangrijk
kent een zeer streng acceptatiebeleid, zeer geschikt voor jonge professionals.

Korting
staffelkorting tot 8% van de nominale premie.


Premie aanvragen